loading...
گیلان کده
gilankade-barg بازدید : 389 1394/09/18 نظرات (0)

حلیم از معروفترین غذاهای سنتی ایران است که معمولاً در ایام ماه مبارک رمضان در سفره افطار به عنوان پیش غذا و در سحرگاهان به عنوان صبحانه موجود می باشد. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشکزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

 

گندم پوست کنده 3 کیلوگرم

گوشت گوسفند 1 کیلوگرم

کره 250 گرم

نمک 2 قاشق غذاخوری

آب 3 برابر میزان گندم

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد. آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید. مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.

حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. کره و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.


گیلان کده امیدوار است با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 203
  • آی پی دیروز : 228
  • بازدید امروز : 1,132
  • باردید دیروز : 1,574
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,053
  • بازدید ماه : 36,407
  • بازدید سال : 172,380
  • بازدید کلی : 12,109,017