طرز تهیه ی ساندویچ مثلثی:
نان تست
|
1 بسته
|
100 گرم / 265 کالری
|
سینه مرغ آبپز شده و ریز شده
|
1 لیوان
|
100 گرم / 200 کالری
|
هویج
|
4 عدد
|
100 گرم / 30 کالری
|
سیب زمینی
|
3 عدد
|
100 گرم / 75 کالری
|
کنسرو نخود فرنگی
|
2/1 لیوان
|
100 گرم / 92 کالری
|
کنسرو ذرت
|
2/1 لیوان
|
100 گرم / 23 کالری
|
پیاز رنده شده
|
2 عدد
|
100 گرم / 5 کالری
|
نمک و فلفل و زردچوبه
|
کمی
|
100 گرم / 0 کالری
|
سس مایونز
|
به مقدار لازم
|
100 گرم / 691 کالری
|
تخم مرغ زده شده
|
3 تا 4 عدد
|
100 گرم / 147 کالری
|
آرد سوخاری
|
به مقدار لازم
|
100 گرم / 35 کالری
|
روغن برای سرخ کردن
|
به مقدار لازم
|
100 گرم / 900 کالری
|
طرز تهیه ساندویچ مثلثی سرخ شده :
*. پیازها را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید سپس سیب زمینی ها و هویج ها را که به صورت نگینی ربز خرد کرده اید به پیاز اضافه کرده و همراه با روغن تفت دهید تا بپزند سپس نخودفرنگی و ذرت را به همراه مرغ پخته شده و ریز شده به مواد اضافه کرده روی حرارت هم بزنید و کمی تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید.
*. نان ها را به صورت مثلثی شکل خرد کرده سپس روی هر کدام از نانها کمی سس مایونز بکشید.روی نانها کنی از مواد با قاشق ریخته و طرف دیگر نان را با قطعه دیگر نان بپوشانید.هر کدام از ساندویچ ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانیکه نانها طلایی رنگ شوند.نکته: می توانید به جای مرغ از کنسرو تن ماهی استفاده کنید.
خواص ذرت :
*. کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمدره شدن می چینند و بسرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند.برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ، مقدر 30 گرم از آنرا در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم می کنند .