ژیگو یک غذای گوشتی است که بسیار خوشمزه است و طرفداران بیشماری دارد. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ژیگو
● مواد لازم:
▪ گوشت مغز ران گوساله
▪ سیر، ▪ د نبه
▪ گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل و زرد چوبه
▪ روغن
▪ سیب زمینی سرخ شد ه برای د ور آن
● روش تهیه:
گوشت و د نبه را خوب بشویید . سیر را پوست بکنید و بشویید . د نبه را به صورت تکه هایی کمی بزرگتر از قیمه د رآورید .گوشت را با نوک چاقو سوراخ کنید . د ر یک سوراخ سیر و د ر یک سوراخ د نبه قرار د هید تا تمام سطح گوشت به این ترتیب پر شود .
برای آن که مواد خارج نشود ، اطراف آن را با نخ تمیزی ببند ید و آن را د ر روغن سرخ کنید (بد ون نمک). رب را با مقد ار لازم آب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد . وقتی خوب پخت، نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملاً تمام شود و به روغن بیفتد .بعد نخ ها را جد ا کنید و آن را حلقه حلقه ببرید و د ر د یس قرار د هید و اطراف آن را با سیب زمینی تزیین کنید .
گیلانکده امید وار است که شما با تهیه و میل کردن این غذا در کنار خانواده لذت کافی را ببرید.