loading...
گیلان کده
احد حمیدیان بازدید : 695 1395/12/14 نظرات (0)

به نقل از روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)؛ آزمایش عملیاتی سامانه پدافندی S300 با هدف ارزیابی نحوه عملکرد این سامانه با بکار گیری طیف وسیعی از اهداف پرنده و موشکی انجام شد.

احد حمیدیان بازدید : 557 1395/12/13 نظرات (0)

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری «اسپوتنیک» در گزارشی با بررسی 10 جنگنده برتر  جهان در قرن بیست و یکم پرداخت

عرفان زادفلاح بازدید : 674 1395/10/23 نظرات (0)

رؤیای سفر کردن در زمان، به گذشته و آینده، شاید به قدمت تصور و خیال انسان باشد. مفهوم زمان يکي از اسرارآميزترين مفاهيم در تاريخ فيزيک بوده است و در حال حاضر نيز از مسائل دشوار فيزيک معاصر به‌شمار مي‌رود.  ما مي‌گوييم زمان را با ساعت اندازه مي‌گيريم، اما تنها عقربه‌هاي ساعت را مي‌بينيم نه خود زمان را و عقربه‌هاي ساعت درست مانند موارد مشابه ديگر تنها متغيرهاي فيزيکي هستند. فرض کنید شما بتوانید به گذشته دور سفر کنید و در آنجا پدربزرگ فعلی خود را قبل از اینکه با مادربزرگتان آشنا شود بکشید، این به این معنی است که شما نمی‌توانید وجود داشته باشید؛ و طبعاً نیز نمی‌توانستید به گذشته سفر کنید و پدربزرگتان را بکشید.این مساله امکان سفر به گذشته را زیر سوال می برد. بر پایه نظریهٔ نسبیت...

 

 

محراب رهبر بازدید : 531 1395/10/16 نظرات (0)

امروز و در جریان نمایشگاه CES 2016، شرکت «انویدیا» (NVIDIA) از ابرکامپیوتر Drive PX 2 برای خودروهای خودران رونمایی کرد. سال گذشته، شرکت انویدیا، کامپیوتر Drive PX را برای خودروها معرفی کرد که قرار بود قدرتی معادل ۱۵۰ لپ‌تاپ مک‌بوک پرو را ارائه کند. امروز و در جریان نمایشگاه CES 2016، این شرکت از نسل جدید این ابرکامپیوتر با نام Drive PX 2 با ۱۲ هسته‌ی پردازشی رونمایی کرد. دمای این کامپیوتر، توسط سیستم خنک‌کننده‌ی مبتنی بر مایعات (Water-Cool) کنترل می‌شود.

shopishop بازدید : 482 1395/05/15 نظرات (0)

عکس از Cmglee

هیدروژن موجود در بدن ما دقیقا همان هیدروژنی است که ۱۳٫۷ میلیارد سال پیش در زمان مهبانگ بوجود آمد. کربن و اکسیژن بدن ما هم بر اثر همجوشی هسته‌ای درون ستاره‌ها بوجود آمده‌اند. بیشتر آهن بدن ما هم از انفجار ستاره‌ها که با نام «ابرنواختر» شناخته می‌شود، منشاء گرفته است. طلایی که در انگشتر شما وجود دارد، به هنگام برخورد ستاره‌های نوترونی بوجود آمده است. جدول بالا به خوبی مشخص می‌کند منشاء هرکدام از عناصر جدول تناوبی چیست.

shopishop بازدید : 434 1395/05/15 نظرات (0)

عکس از ناسا، سازمان فضایی اروپا

در مرکز «سحابی رتیل»، یک خوشه‌ی ستاره‌ای خیلی بزرگ وجود دارد که منزلگاه گروهی از داغ‌ترین و پرجرم‌ترین ستاره‌هایی است که تا به حال دیده‌ایم. این گروه از ستارگان با نام «خوشه‌ی ستاره‌ای R136» هم شناخته می‌شود. گازهای این سحابی توسط بادها و پرتوهای سهمگین این ستاره‌ها شکل‌های مختلفی به خود گرفته‌اند. این سحابی در یکی از کهکشان‌های اقماری راه‌شیری به نام «ابر ماژلانی بزرگ» قرار گرفته و ۱۷۰ هزار سال نوری با ما فاصله دارد.

shopishop بازدید : 476 1395/05/15 نظرات (0)

این شب‌ها اگر ساعتی قبل از طلوع آفتاب از خواب برخیزید و جرئت کنید در سرمای زمستان روی بام منزل بروید، می‌توانید پنج سیاره‌‌ی پرنور منظومه‌ی شمسی را در آسمان ببینید. پنج‌سیاره‌ای که در یک صف‌آرایی نسبتا نادر در آسمان قرار گرفته‌اند.

از سه-چهار روز پیش تا تقریبا ۱۰ روز دیگر، اگر حوصله‌ی بیدار شدن از خواب و تماشای آسمان بامدادی را داشته باشید، می‌توانید به ترتیب پنج سیاره‌ی عطارد، زهره، زحل، مریخ و مشتری را ببینید. این سیارات به خوبی با چشم غیر مسلح قابل دیدن هستند، با این حال اگر دوربین دوچشمی یا تلسکوپ داشته باشید احتمالا می‌توانید جزییاتی از آن‌ها را هم مشاهده کنید. آخرین باری که این سیارات بدین شکل قرار گرفته بودند در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ بود.

shopishop بازدید : 493 1395/05/15 نظرات (0)

عکس از «لوراند فنیس» (Lorand Fenyes)

صورت فلکی دب اکبر را به راحتی می‌توان در آسمان تشخیص داد. این صورت فلکی جذابیت خاصی برای رصدگران آسمان شب دارد چرا که پر از کهکشان است. در عکس می‌توان این صورت فلکی و کهکشان‌های آن که با بزرگنمایی نشان داده شده‌اند را دید. در سمت چپ کهکشان‌ گرداب و کهکشان فرفره قرار دارند. در سمت راست هم می‌توان کهکشان M108 و سحابی سیاره‌نمای M97 را دید.

shopishop بازدید : 453 1395/05/15 نظرات (0)

عکس از «جولیان وسل» (Julian Wessel)

این عکس گذر ایستگاه فضایی بین‌المللی از مقابل سیاره‌ی زحل را نشان می‌دهد. ایستگاه فضایی بین‌المللی نزدیک به زمین است و در فاصله‌ی حدود ۴۰۰ کیلومتری ما قرار دارد. این درحالیست که سیاره‌ی زحل اکنون یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون کیلومتر با ما فاصله دارد. عکاس این تصویر را ۱۵ ژانویه در آلمان گرفته برای ثبت آن در زمان و مکان مناسب بوده است. او دوربین را به تلسکوپ متصل کرده و با سرعت ۴۲ فریم بر ثانیه شروع به فیلم‌برداری کرده است. گذر ایستگاه فضایی از مقابل زحل فقط ۰٫۰۲ ثانیه طول کشیده است. گرفتن تصاویر گذر ایستگاه فضایی از مقابل ماه، خورشید و سیارات به محاسبات زمانی و مکانی دقیقی احتیاج دارد.

shopishop بازدید : 529 1395/05/15 نظرات (0)

عکس از «فریتز هلموت همریش» (Fritz Helmut Hemmerich)

دنباله‌دار کاتالینا (C/2013 US10) در ۱۷ ژانویه به نزدیک‌ترین فاصله از زمین رسید و از فاصله‌ی ۶ دقیقه‌ی نوری سیاره‌ی ما عبور کرد. در همین تاریخ به شکل جالبی از دید ما در کنار کهکشان M101 که با نام فرفره هم شناخته می‌شود قرار گرفت. این کهکشان تقریبا دو برابر کهکشان راه‌شیری ما است و در فاصله‌ی ۲۷۰ هزار قرن نوری از ما قرار گرفته است.

تعداد صفحات : 20

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 116
  • آی پی امروز : 341
  • آی پی دیروز : 169
  • بازدید امروز : 1,092
  • باردید دیروز : 259
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,351
  • بازدید ماه : 3,050
  • بازدید سال : 59,432
  • بازدید کلی : 12,331,092