موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
غذای اصلی
,

آموزش آشپزی پنه مرغ با سس پستو برای 3نفر تایم آماده سازی 15 دقیقه و تایم پخت 20 دقیقه

طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه پنه مرغ با سس پستو آشنا میکنیم .
برای تهیه پستو :
تمام مواد سس به جز روغن زیتون را در غذاساز ریخته میکس کنید تا کاملا یکدست شود . در حین هم زدن روغن را کم کم اضافه کنید تا سس غلیظ شود .
برای تهیه پنه مرغ :
پنه را مطابق دستور پشت بسته پخته و آبکش کنید .
1 ق غ روغن در تابه ریخته سیر را حدود 1 دقیقه تفت دهید .
نوارهای گوشت مرغ را اضافه کیده نمک و فلفل و سبزی خشک بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود .
گوجه گیلاسی ها را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید .
پنه را به سس اضافه کرده هم بزنید تا کاملا به آن آغشته شود سپس به میزان لازم سس پستو به آن اضافه کنید و آب لیموترش را رویش بریزید و سپس پنیر پارمسان و برگ ریحان روی پنه پاشیده و تا گرم است میل نمایید .