loading...
گیلان کده
احد حمیدیان بازدید : 441 1395/12/13 نظرات (0)

طعم متفاوتی از کباب را با خوردن این غذا تجربه خواهید کرد. برای تهیه این غذا، گوشت گوسفند را پیش از کباب شدن چند ساعت در ترکیب رب انار، انار ترش سابیده، سیر، پیاز، سبزی محلی (با نام چوچاق)، روغن زیتون و گردوی سابیده می‌خوابانند. سپس گوشت‌ها را به سیخ کشیده و روی ذغال کباب می‌کنند. قلب

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 263
  • آی پی دیروز : 228
  • بازدید امروز : 1,762
  • باردید دیروز : 1,574
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14,683
  • بازدید ماه : 37,037
  • بازدید سال : 173,010
  • بازدید کلی : 12,109,647