loading...
گیلان کده
محمد نورمحمدی بازدید : 631 1394/11/22 نظرات (0)

 

آموزش آشپزی پنه مرغ با سس پستو برای 3نفر تایم آماده سازی 15 دقیقه و تایم پخت 20 دقیقه

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه پنه مرغ با سس پستو آشنا میکنیم .

برای تهیه پستو :

تمام مواد سس به جز روغن زیتون را در غذاساز ریخته میکس کنید تا کاملا یکدست شود . در حین هم زدن روغن را کم کم اضافه کنید تا سس غلیظ شود .

برای تهیه پنه مرغ :

پنه را مطابق دستور پشت بسته پخته و آبکش کنید .

1 ق غ روغن در تابه ریخته سیر را حدود 1 دقیقه تفت دهید .

نوارهای گوشت مرغ را اضافه کیده نمک و فلفل و سبزی خشک بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود .

گوجه گیلاسی ها را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید .

پنه را به سس اضافه کرده هم بزنید تا کاملا به آن آغشته شود سپس به میزان لازم سس پستو به آن اضافه کنید و آب لیموترش را رویش بریزید و سپس پنیر پارمسان و برگ ریحان روی پنه پاشیده و تا گرم است  میل نمایید .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 31
  • آی پی دیروز : 263
  • بازدید امروز : 82
  • باردید دیروز : 1,764
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 82
  • بازدید ماه : 37,121
  • بازدید سال : 173,094
  • بازدید کلی : 12,109,731