loading...
گیلان کده
shopishop بازدید : 487 1394/09/28 نظرات (0)
امروز گیلانکده قصد دارد تا طرز تهیه ی دسری خوشمزه که میتوانید آن را به عنوان تغذیه دانش اموزان و همچنین با چای میل کنید را آموزش دهد .



مواد لازم :
آرد گندم : ۵۰۰ گرم
روغن  :۳۰۰ گرم
خاکه قند : ۱۲۵ گرم
خرمای سیاه نرم : ۵۰۰ گرم
مغز گردو : ۱۲۵ گرم
دارچین کوبیده نرم : ۱ قاشق سوپخوری
هل کوبیده : ۱ قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده : ۱ قاشق سوپخوری


shopishop بازدید : 537 1394/09/27 نظرات (0)

دسرها را دست کم نگیرید سعی کنید برای هر وعده غذای اصلی حتماً از یک دسر استفاده کنید ؛ در این بخش از مجله آشپزی  گیلانکده، طرز تهیه یک دسر خوشمزه عربی را آماده کرده ایم. پس اگر به غذاهای عربی علاقه دارید این دستور پخت را از دست ندهید.
مواد لازم

405گرم شیر کم چرب
5 فنجان آب
سه چهارم فنجان آرد برنج
یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
یک دوم قاشق چایخوری گلاب
یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه
یک دوم فنجان پودر پسته

دستور پخت

4فنجان ار آب را با شیر قاطی کرده و روی اجاق می گذاریم.

در ظرف دیگری باقیمانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی کرده و هم میزنیم.

سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه کرده، پایه اجاق را کم کرده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.

اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه کرده و خوب به هم میزنیم.

سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.

shopishop بازدید : 462 1394/09/27 نظرات (0)

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه آب نبات نیشکر را آماده کرده‌ایم تا شما بتوانید یک شیرینی سالم را برای فرزندانتان آماده کنید.

مواد لازم :

  • 600 گرم وانیل خرد شده
  • 420 گرم شیر تغلیظ شده شیرین
  • نصف قاشق چای خوری عصاره ی نعناع
  • یک و نیم فنجان آب نبات نی خرد شده
  • مقداری رنگ سبز یا قرمز خوراکی

 

shopishop بازدید : 551 1394/09/26 نظرات (0)

این کرم شکلاتی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور تهیه ی آن در بخش آموزش آشپزی سایت گیلانکده  در اختیار شما قرار میگیرد.

گاناش با ترکیبی لطیف و نرم از شکلات و کرم یکی از خوشمزه ترین و مطبوع ترین کرم های شکلاتی است.

 


shopishop بازدید : 320 1394/09/26 نظرات (0)

ورقه های شکلات رولی از مجموعه دستور غذاییهای مارتا استوارت است که بخش آموزش آشپزی سایت گیلانکده  برای شما تدارک دیده است.

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کاپ کیک شکلاتی و همینطور کیک ها و شیرینی های دیگر استفاده کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی این ورقه های شکلات :

۱- رول های شکلات بهتر است پس از تهیه هرچه زودتر استفاده شوند .

۲- ورقه های شکلات را می توانید مستقیما روی کاپ کیک رنده کنید .

 

رویا شیرزاد بازدید : 457 1394/09/26 نظرات (0)

*. تیرامیسو یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم

 

 

shopishop بازدید : 391 1394/09/25 نظرات (0)

مواد لازم ژله به شکل نیمرو :

 

 

 

ژله موز

نصف بسته

100 گرم / 60 کالری

شیر ولرم

یک و یک سوم پیمانه

100 گرم / 46 کالری

ژله آلوئه ورا

۱ بسته

نامشخص

رنگ زرد خوراکی

به مقدار لازم

نامشخص

روغن مایع

به مقدار لازم

100 گرم / 900 کالری

 

 

 

 

وسایل لازم ژله به شکل نیمرو :

 

 

جا تخم مرغی

 

ظرف مورد نظر برای سرو

 

قلمو

 

shopishop بازدید : 410 1394/09/25 نظرات (0)

اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.

مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :

 انجیر  ۱۵ عدد
خرما  ۱۰ عدد
 بستنی  تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱  (بستنی یک لیتری)
 شیر  نیم لیتر
 پسته  ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده جهت تزیین
 عسل  جهت تزیین
 پودر نارگیل  جهت تزیین
 خامه فرم گرفته  جهت تزیین
 موز  ۱ عدد


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 26
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 159
  • آی پی دیروز : 241
  • بازدید امروز : 777
  • باردید دیروز : 992
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6,618
  • بازدید ماه : 25,087
  • بازدید سال : 127,098
  • بازدید کلی : 12,063,735