loading...
گیلان کده
shopishop بازدید : 420 1394/09/25 نظرات (0)

 

اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.

مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :

 انجیر  ۱۵ عدد
خرما  ۱۰ عدد
 بستنی  تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱  (بستنی یک لیتری)
 شیر  نیم لیتر
 پسته  ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده جهت تزیین
 عسل  جهت تزیین
 پودر نارگیل  جهت تزیین
 خامه فرم گرفته  جهت تزیین
 موز  ۱ عدد


طرز تهیه :
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره  .

 



هسته خرما رو جدا کنید  .

 



بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .

 



بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .


 



مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )


 



ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .

 



بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .

 



بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .

 


و در نهایت عسل می ریزیم .

 



می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 263
  • بازدید امروز : 276
  • باردید دیروز : 1,764
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 276
  • بازدید ماه : 37,315
  • بازدید سال : 173,288
  • بازدید کلی : 12,109,925