موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
پیش غذا
,
مواد لازم :
- 450 گرم باقالا سیاه
- دو قوطی کنسرو ذرت
- هشت عدد پیازچه ، ریز خرد شده
- یک عدد آواکادو ، پوست و خرد شده
- یک عدد فلفل دلمه ترجیحا به رنگ زرد
- سه عدد گوجه فرنگی کشته شده
- یک فنجان گشنیز تازه خرد شده
- نصف فنجان سس سالاد ایتالیایی
- قاشق چای خوری فلفل و نمک
طرز تهیه :
یک کاسه بزرگ را تهیه میکنیم و در آن باقالا سیاه ، ذرت ، پیازچه ، فلفل ، آوکادو ، گوجه فرنگی ، گشنیز و سس ایتالیایی را ترکیب کرده و هم میزنیم تا تمام مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
و برای سرو کردن باید مدتی در یخچال قرار میدهیم.