موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
پیش غذا
,
مواد لازم:
یک عدد فیله سالمون (پخته یا سرخ شده)
۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)
نصف یک پیاز قرمز (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری کَبَر
عصاره یک عدد لیموترش
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه تازه
طرز تهیه:
به گزارش آکاایران داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.
برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.