loading...
گیلان کده
رویا شیرزاد بازدید : 301 1394/09/26 نظرات (0)

مواد لازم:

یک عدد فیله سالمون (پخته یا سرخ شده)
۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)
نصف یک پیاز قرمز (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری کَبَر
عصاره یک عدد لیموترش
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه تازه

طرز تهیه:

به گزارش آکاایران داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.

برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 67
  • آی پی دیروز : 263
  • بازدید امروز : 261
  • باردید دیروز : 1,764
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 261
  • بازدید ماه : 37,300
  • بازدید سال : 173,273
  • بازدید کلی : 12,109,910