loading...
گیلان کده
shopishop بازدید : 430 1394/09/27 نظرات (0)

فلفل یکی از مهم ترین مواد غذایی جنوب شرق آسیا را تشکیل می‌دهد و طعم بی نظیری به غذا می‌دهد امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فلفل را آماده کرده‌ایم که مختص جنوب شرق آسیا می‌باشد؛ این سالاد تند را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم :

  • 450 گرم فلفل پپرونی
  • 900 گرم فلفل دلمه‌ای ، خشک
  • 120 گرم فلفل فرنگی شیرین ، خشک
  • 450 گرم سوسیس پپرونی
  • 450 گرم پنیر پرولون
  • 250 گرم پنیر سوئیسی
  • 250 گرم پنیر چدار
  • 180 گرم قارچ ، خشک و نازک خرد شده
  • 180 گرم زیتون سیاه، خشک و نازک خرد شده
  • چهار حبه سیر
  • چهار و نیم قاشق غذا خوری پونه خشک
  • یک فنجان روغن کانولا
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون

طرز تهیه :

ابتدا یک کاسه بزرگ درب دار آماده کرده و درونش فلفل پپرونی ، فلفل دلمه‌ای ، فلفل فرنگی شیرین ، سوسیس پپرونی ، پنیر پرولون ، پنیر سوئیسی ، پنیر چدار ، قارچ ، زیتون سیاه ، حبه سیر ، پونه خشک ، روغن کانولا و روغن زیتون می‌ریزیم و هم می‌زنیم سپس درش را گذاشته و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می‌هیم. به همین سادگی سالاد شما آماده سرو است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 159
  • آی پی دیروز : 241
  • بازدید امروز : 806
  • باردید دیروز : 992
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6,647
  • بازدید ماه : 25,116
  • بازدید سال : 127,127
  • بازدید کلی : 12,063,764