موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
غذای اصلی
,
از مزه تکراری مرغ خسته شدهاید؟ امروز برای شما عزیزان سایت گیلان کده دستوری متفاوت برای پختن مرغ را آماده کردهایم. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه یک غذای خوشمزه مرغی را یاد بگیرید.
مواد لازم :
- چهار عدد سینه مرغ بدون پوست
- چهار قاشق چای خوری مخلوط ادویه
- یک فنجان سالسا
- یک فنجان خرد شده پنیر چدار
- دو قاشق غذا خوری خامه ترش
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد ) قرار میدهیم.
سپس سینههای مرغ را درون ظرف میگذاریم و مخلوط ادویه و سالسا را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به خورد تکههای مرغ برود.
سپس به مدت 25 تا 35 دقیقه درون فر قرار میدهیم و پس از آن از فر خارج کرده و پنیر را رویش میپاشیم و 3 تا 5 دقیقه دوباره درون فر قرار میدهیم تا پنیر ذوب شود سپس خامه ترش را ریخته و سرو میکنیم. البته تزیین غذا هم بسته به سلیقه شماست و میتواند در خوش رنگ کردن غذا موثر باشد.