موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
پاستیل های اناری
ویژه شب یلدا
شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.
مواد لازم :
شکر یک دوم پیمانه
گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار) ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)
طرز تهیه :
1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.
3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست