loading...
گیلان کده
shopishop بازدید : 398 1394/09/26 نظرات (0)

 

مواد لازم پنه فلورنتین :

 

 

 

پنه

به میزان لازم

نامشخص

روغن زیتون

۲۰ گرم

100 گرم / 900 کالری

جعفری خردشده

۲۰ گرم

100 گرم / 25 کالری

خامه

۴۰ گرم

100 گرم / 350 کالری

شیر

۲۰ گرم

100 گرم / 110 کالری

پنیر رنده شده

۱۰ گرم

100 گرم / 250 کالری

جعفری تازه

۲۰ گرم

100 گرم / 34 کالری

پنیر پارمزان

به میزان لازم

100 گرم / 452 کالری

نمک و فلفل

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

 

 

 

روش تهیه پنه فلورنتین :

 

 

*. جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی که به اندازه کافی تفت داده شد.

 

*. خامه، شیر و پنیر رنده شده را به آن می افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمک را اضافه کرده.

 

*. پس از کشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین می کنیم.

 

 

 

 

پاستا با سبزیجات معطر :

 

 

*. سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرم شکل و رقیق را تشکیل می دهد.که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است.

 

*. ترکیب این سس خوش رنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوق العاده چشم نواز و لذیذ را در اختیار شما می گذارد.

 

*. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 137
  • آی پی دیروز : 241
  • بازدید امروز : 624
  • باردید دیروز : 992
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6,465
  • بازدید ماه : 24,934
  • بازدید سال : 126,945
  • بازدید کلی : 12,063,582