موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
غذای اصلی
,
مواد لازم پنه فلورنتین :
پنه
|
به میزان لازم
|
نامشخص
|
روغن زیتون
|
۲۰ گرم
|
100 گرم / 900 کالری
|
جعفری خردشده
|
۲۰ گرم
|
100 گرم / 25 کالری
|
خامه
|
۴۰ گرم
|
100 گرم / 350 کالری
|
شیر
|
۲۰ گرم
|
100 گرم / 110 کالری
|
پنیر رنده شده
|
۱۰ گرم
|
100 گرم / 250 کالری
|
جعفری تازه
|
۲۰ گرم
|
100 گرم / 34 کالری
|
پنیر پارمزان
|
به میزان لازم
|
100 گرم / 452 کالری
|
نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
100 گرم / 0 کالری
|
روش تهیه پنه فلورنتین :
*. جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی که به اندازه کافی تفت داده شد.
*. خامه، شیر و پنیر رنده شده را به آن می افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمک را اضافه کرده.
*. پس از کشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین می کنیم.
پاستا با سبزیجات معطر :
*. سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرم شکل و رقیق را تشکیل می دهد.که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است.
*. ترکیب این سس خوش رنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوق العاده چشم نواز و لذیذ را در اختیار شما می گذارد.
*. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده