موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
پیش غذا
,
دسر
,
مواد لازم ژله به شکل نیمرو :
ژله موز
|
نصف بسته
|
100 گرم / 60 کالری
|
شیر ولرم
|
یک و یک سوم پیمانه
|
100 گرم / 46 کالری
|
ژله آلوئه ورا
|
۱ بسته
|
نامشخص
|
رنگ زرد خوراکی
|
به مقدار لازم
|
نامشخص
|
روغن مایع
|
به مقدار لازم
|
100 گرم / 900 کالری
|
وسایل لازم ژله به شکل نیمرو :
جا تخم مرغی
ظرف مورد نظر برای سرو
قلمو
طرز تهیه ژله به شکل نیمرو :
*. نصف بسته از پودر ژله موز را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.سپس چند قطره رنگ زرد به یک سوم پیمانه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس به ژله افزوده و هم بزنید.قلمو را در روغن مایع زده و داخل جا تخم مرغی ها را یک لایه نازک چرب کرده و نصف از آن را با ژله موز پر کنید، سپس در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
*. ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و اجازه دهید خوب سرد شود، سپس یک پیمانه شیر را به آن افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.ژله موز را از داخل جا تخم مرغی ها خارج کنید به این صورت که لبه آن را با یک چاقو به آرامی جدا کرده و با یک تکان ژله را در آورید، در صورتی که به این روش خارج نشد بایستی چند لحظه ای در آب جوش بگیرید.
*. ژله موز که در واقع نقش زرده را ایفا می کند در ظرف مورد نظر که بایستی نسبتا مسطح باشد با فاصله قرار دهید. اگر ظرف برای سرو مناسب نباشد باید بعد از بستن آن را با کف گیر بلند کرده و در ظرف سرو بگذارید.(در این مرحله می توانید از ظرف های تک نفره استفاده کنید.
*. که دیگر مشکل جابه جایی ژله را نداشته باشید و یا برای هر چند نیمرو یک ظرف در نظر بگیرید).ژله سفید را به آرامی دور زرده بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا ببندد، بعد از بسته شدن با چاقو دور سفیده را نامنظم برش بزنید تا شکل نیمروی واقعی درست شود.ژله نیمروی آماده شده را تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.