موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
طرز تهیه :
پودر سیر و فلفل را به دو طرف سینههای مرغ کاملا بمالید تا مرغها طعمدار شوند.
روغن زیتون را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ مرغ طعمدار شده را درون قابلمه ریخته و برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید تا رنگ آنها قهوهای شود. سپس پیازها را اضافه کنید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.
گوجه فرنگیهای خرد شده را درون قابلمه بریزید و با سرکه بالزامیک مرغها را بپوشانید؛ جهت طعمدار کردن مواد ریحان، ارگانو، رزماری و آویشن را اضافه نمائید. اجازه دهید مرغها درون مواد به آرامی جوش بخورد تا کاملا پخته شود و درون آنها صورتی نماند، در عین حال سرکه به خورد مواد برود که چیزی در حدود ۱۵ دقیقه زمان کافیست.