موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
🍴طرز تهیه:
1.تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو.
2.آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.
3.در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای 180 به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم
✅به نظرم به تنهایی این کاپ کیک هم خوبه، اما اگر خواستین خوشگلش کنید اینجوریه:
چهار قاشق شکر و 3 قاشق نشاسته+ نضف لیوان آب لبو را با هم قاطی کردم و روی گاز با شعله کم هم زدم تا غلیظ شد.وقتی سرد شد روی کیک ها ریختم و روی اون هم کمی پودر نارگیل.
✅نکته:
وقتی کامل درست کردید، بگذارید تو یخچال نیم ساعتی بمونه بعد بخورین. اینجوری خوشمزه تره. در اینجا منظور از لیوان - لیوان دسته دار شیشه ای است.