loading...
گیلان کده
shopishop بازدید : 547 1394/09/26 نظرات (0)

این کرم شکلاتی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور تهیه ی آن در بخش آموزش آشپزی سایت گیلانکده  در اختیار شما قرار میگیرد.

گاناش با ترکیبی لطیف و نرم از شکلات و کرم یکی از خوشمزه ترین و مطبوع ترین کرم های شکلاتی است.

نکاتی دررابطه با دستور تهیه ی این کرم:

۱- به دست اوردن غلظت مناسب این کرم مستلزم دقت زیادی می باشد . اگر کرم بیش از حد سفت شد آن را داخل ظرفی که روی آب جوش قرار دارد دوباره گرم کنید تا زمانی که لبه ی مواد شروع به آب

شدن کند ، سپس آن را از روی حرارت برداشته هم بزنید تا نرم و یک دست شود.

۲- کرم گاناش پس از آماده شدن بایستی فوراً مورد استفاده قرار گیرد ، در غیر این صورت شروع به سفت شدن می نماید.

۳- از ترکیب شکلات های تلخ و شیرین استفاده کنید.

  1. شکلات ها را درون یک کاسه ی بزرگ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. کرم و شربت ذرت را روی حرارت متوسط رو به زیاد بجوشانید و روی شکلات ها بریزید . بدون هم زدن بگذارید شکلات ها کم کم آب شوند .
  2. از وسط مواد به سمت کناره های ظرف شروع به مخلوط نمودن شکلات آب شده و کرم نمایید تا ترکیبی صاف و یک دست حاصل شود. بیش از حد لازم هم نزنید.
  3. کرم را در یخچال قرار دهید و هر پنج دقیقه یک بار آن را بیرون آورده هم بزنید تا زمانی که شکل گرفته و رنگش کمی روشن تر شود.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 102
  • آی پی دیروز : 266
  • بازدید امروز : 443
  • باردید دیروز : 1,409
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 3,403
  • بازدید ماه : 21,872
  • بازدید سال : 123,883
  • بازدید کلی : 12,060,520