این کرم شکلاتی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور تهیه ی آن در بخش آموزش آشپزی سایت گیلانکده در اختیار شما قرار میگیرد.
گاناش با ترکیبی لطیف و نرم از شکلات و کرم یکی از خوشمزه ترین و مطبوع ترین کرم های شکلاتی است.
نکاتی دررابطه با دستور تهیه ی این کرم:
۱- به دست اوردن غلظت مناسب این کرم مستلزم دقت زیادی می باشد . اگر کرم بیش از حد سفت شد آن را داخل ظرفی که روی آب جوش قرار دارد دوباره گرم کنید تا زمانی که لبه ی مواد شروع به آب
شدن کند ، سپس آن را از روی حرارت برداشته هم بزنید تا نرم و یک دست شود.
۲- کرم گاناش پس از آماده شدن بایستی فوراً مورد استفاده قرار گیرد ، در غیر این صورت شروع به سفت شدن می نماید.
۳- از ترکیب شکلات های تلخ و شیرین استفاده کنید.