loading...
گیلان کده
احد حمیدیان بازدید : 484 1395/12/13 نظرات (0)

طعم متفاوتی از کباب را با خوردن این غذا تجربه خواهید کرد. برای تهیه این غذا، گوشت گوسفند را پیش از کباب شدن چند ساعت در ترکیب رب انار، انار ترش سابیده، سیر، پیاز، سبزی محلی (با نام چوچاق)، روغن زیتون و گردوی سابیده می‌خوابانند. سپس گوشت‌ها را به سیخ کشیده و روی ذغال کباب می‌کنند. قلب

احد حمیدیان بازدید : 633 1395/12/13 نظرات (0)

این خورش با انواعی از سبزیجات یعنی تره، جعفری گشنیز، اسفناج، برگ چغندر و ... به همراه یک نوع ترشی (که می‌تواند آب نارنج یا انار باشد) و سیر تهیه می‌شود. سبزی‌های خورد شده را به همراه مقدار بسیار کمی برنج می‌پزند، سپس سیر و ادویه‌ی تفت داده را به آن اضافه می‌کنند. در مرحله‌ی بعد سبزیجات باید در ترشی پخته شوند، پس از جا افتادن خورش روی آن تخم مرغ می‌شکنند. عینک

عرفان زادفلاح بازدید : 539 1395/11/06 نظرات (0)

 

 مواد لازم شیر سویا

لوبیای سویا : 125 گرم                                                                                                                                                      

  شیر: 1 لیتر                                                                                                                                                                    

 طرز تهیه شیر سویا

ابتدا لوبیاهای سویا را با دقت پاک کنید و به دانه های سویا یک شکافی بدهید و آنها را در کاسه ای بریزید و در آب به مدت 8ساعت اجازه دهید استراحت کند.(این کار باعث تسریع در کندن پوست روی لوبیا سویا میشود)...

shopishop بازدید : 533 1394/09/28 نظرات (0)
امروز گیلانکده قصد دارد تا طرز تهیه ی دسری خوشمزه که میتوانید آن را به عنوان تغذیه دانش اموزان و همچنین با چای میل کنید را آموزش دهد .



مواد لازم :
آرد گندم : ۵۰۰ گرم
روغن  :۳۰۰ گرم
خاکه قند : ۱۲۵ گرم
خرمای سیاه نرم : ۵۰۰ گرم
مغز گردو : ۱۲۵ گرم
دارچین کوبیده نرم : ۱ قاشق سوپخوری
هل کوبیده : ۱ قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده : ۱ قاشق سوپخوری


shopishop بازدید : 575 1394/09/28 نظرات (0)

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه استیک بسیار خوشمزه‌ای را آماده کرده‌ایم که مربوط به خاورمیانه است و دستور پختی بسیار ساده و راحت دارد .

این غذا را برای وعده نهار آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم :

  • 450 گرم گوشت راسته گوسفند
  • نصف فنجان خرده نان
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذا خوری شیر
  • 30 گرم مخلوط سوپ پیاز
  • یک قاشق چای خوری سس Worcestershire
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه قاشق غذاخوری کره
  • دو فنجان قارچ تازه ، خرد شده
  • یک پیاز شیرین ، قطعه قطعه شده
  • سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • یک و نیم فنجان گوشت گاو
  • یک فنجان آب
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

shopishop بازدید : 509 1394/09/28 نظرات (0)

مواد مورد نیاز :

  • بلغور گندم : 1 پیمانه
  • لوبیا قرمز : 1/2 پیمانه
  • لوبیا سفید : 1/2 پیمانه
  • عدس : 1 پیمانه
  • نخود : ½ پیمانه
  • بادمجان سرخ شده : 1 کیلوگرم
  • قلم گوسفند : 1 عدد
  • کشک : 1 شیشه متوسط
  • پیاز داغ و نعنا داغ : به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

نکته ها :

1 – می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد. پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید. نوش جان

shopishop بازدید : 530 1394/09/28 نظرات (0)

از مزه تکراری مرغ خسته شده‌اید؟ امروز برای شما عزیزان سایت گیلان کده  دستوری متفاوت برای پختن مرغ را آماده کرده‌ایم. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه یک غذای خوشمزه مرغی را یاد بگیرید.

 

مواد لازم :

  • چهار عدد سینه مرغ بدون پوست
  • چهار قاشق چای خوری مخلوط ادویه
  • یک فنجان سالسا
  • یک فنجان خرد شده پنیر چدار
  • دو قاشق غذا خوری خامه ترش

 

 

 

 

shopishop بازدید : 577 1394/09/27 نظرات (0)

دسرها را دست کم نگیرید سعی کنید برای هر وعده غذای اصلی حتماً از یک دسر استفاده کنید ؛ در این بخش از مجله آشپزی  گیلانکده، طرز تهیه یک دسر خوشمزه عربی را آماده کرده ایم. پس اگر به غذاهای عربی علاقه دارید این دستور پخت را از دست ندهید.
مواد لازم

405گرم شیر کم چرب
5 فنجان آب
سه چهارم فنجان آرد برنج
یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
یک دوم قاشق چایخوری گلاب
یک دوم قاشق چایخوری اسانس شکوفه
یک دوم فنجان پودر پسته

دستور پخت

4فنجان ار آب را با شیر قاطی کرده و روی اجاق می گذاریم.

در ظرف دیگری باقیمانده آب را با پودر برنج و وانیل قاطی کرده و هم میزنیم.

سپس به آرامی پودر برنج و وانیل را به شیر اضافه کرده، پایه اجاق را کم کرده و مرتب به هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.

اسانس شکوفه و گلاب را به ترکیبمان اضافه کرده و خوب به هم میزنیم.

سپس آن را از روی اجاق برداشته، در ظرف دیگری می ریزیم و پسته پودر شده را به آن اضافه می کنیم.

رویا شیرزاد بازدید : 785 1394/09/27 نظرات (0)


مواد لازم :
ماکارونی فرمییک بسته

پیازدرشت یک عدد

بزرگ سویا۲

/۱+۱ پیمانه فلفل

دلمه ای متوسط یک عدد

پودر آویشن دو ق.چروغ نبه اندازه

لازم زردچوبه یک ق.چ پر رب گوجه فرنگی

یک ق.س پرنمک و فلفل به اندازه لازم



 

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 116
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 357
  • بازدید امروز : 28
  • باردید دیروز : 1,122
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,409
  • بازدید ماه : 3,108
  • بازدید سال : 59,490
  • بازدید کلی : 12,331,150