موضوعات این مطلب :
آشپزی
,
مواد لازم دسر هندوانه :
آب هندوانه
|
۳ لیوان
|
100 گرم / 23 کالری
|
خامه پاستوریزه
|
۱ پاکت یا یک لیوان
|
100 گرم / 250 کالری
|
بستنی ساده وانیلی
|
۱ لیوان
|
100 گرم / 190 کالری
|
پودر ژلاتین
|
۴ ق.غ
|
100 گرم / 338 کالری
|
شکر
|
۱ لیوان پر
|
100 گرم / 400 کالری
|
رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگ تر باشد.
طرز تهیه دسر هندوانه :
*. پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید.بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید.
*. تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود.ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید.
*. از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده.
*. خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود.
*. در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
*. سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
*. قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید.
*. اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
*. سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.