loading...
گیلان کده
shopishop بازدید : 308 1394/09/26 نظرات (0)

مواد لازم دسر هندوانه :

 

 

 

آب هندوانه

۳ لیوان

100 گرم / 23 کالری

خامه پاستوریزه

۱ پاکت یا یک لیوان

100 گرم / 250 کالری

بستنی ساده وانیلی

۱ لیوان

100 گرم / 190 کالری

پودر ژلاتین

۴ ق.غ

100 گرم / 338 کالری

شکر

۱ لیوان پر

100 گرم / 400 کالری

 

 

 

رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگ تر باشد.

 

 

 

 

طرز تهیه دسر هندوانه :

 

 

*. پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید.بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید.

 

*. تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود.ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید.

 

*. از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده.

 

*. خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود.

 

*. در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

 

*. سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.

 

*. قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید.

 

*. اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

 

*. سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 828
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 100
  • آی پی امروز : 95
  • آی پی دیروز : 266
  • بازدید امروز : 367
  • باردید دیروز : 1,409
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 3,327
  • بازدید ماه : 21,796
  • بازدید سال : 123,807
  • بازدید کلی : 12,060,444