مواد لازم دسر هندوانه :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
آب هندوانه |
۳ لیوان |
100 گرم / 23 کالری |
خامه پاستوریزه |
۱ پاکت یا یک لیوان |
100 گرم / 250 کالری |
بستنی ساده وانیلی |
۱ لیوان |
100 گرم / 190 کالری |
پودر ژلاتین |
۴ ق.غ |
100 گرم / 338 کالری |
شکر |
۱ لیوان پر |
100 گرم / 400 کالری |
رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگ تر باشد.
طرز تهیه دسر هندوانه :
*. پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید.بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید.
*. تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود.ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید.
*. از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده.
*. خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود.
*. در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
*. سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
*. قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید.
*. اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
*. سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.